Marianne Zwaneveld Reïncarnatietherapeut

Spirituele Regressie

Veel mensen hebben wel gehoord van ‘De zielenreis’ en ‘De zielsbestemming’ van Michael Newton (1931-2016), waarin hij zijn Life Between Lives therapie uiteenzet, of deze boeken gelezen. Hij is beroemd geworden door zijn empirische onderzoek naar de kosmologie van het hiernamaals of het tussenbestaan, het leven tussen twee aardse levens in.

Soms loop je aan tegen vragen als

  • Welke les moet ik leren in mijn leven?
  • Waarom heb ik gekozen voor deze familie of deze partner?
  • Waarom heb ik …. moeten meemaken?
  • Wat heb ik met persoon X uit te werken?
  • Ben ik op de juiste weg?

Om antwoord op dit type vragen te krijgen, kun je een reis maken naar het bestaan tussen twee levens in. Vanuit een diep gevoeld, bovenpersoonlijk standpunt krijg je inzicht in karmische verbindingen en (soms) blokkades of verstrikkingen. Dit kan leiden tot een intense opluchting. Door het grotere plaatje diep te doorvoelen, komt het kleinere in een heel ander licht te staan. Zo wordt een Spirituele Regressie een helende spirituele reis, waarna je meer in balans bent in het hier en nu.

Voorwaarden voor een Spirituele Regressie zijn dat je al therapeutisch hebt gewerkt aan je problemen, dat je iets dieper in trance gaat dan bij gewone regressie-sessies en dat je niet psychotisch bent.

Een helende reis in de spirituele wereld duurt tussen de drie en vijf uur. Ter voorbereiding ontvang je van te voren enkele vragen per mail, Als je wilt, kun je de sessie digitaal opnemen.

Over het algemeen doe ik een spirituele regressie aan het eind van een procestherapie, d.w.z. nadat een cliënt enkele sessies heeft gedaan om een of meer problemen op te lossen. Soms is het tijdens zo’n proces ook mogelijk om na een sessie in een vorig leven een klein uitstapje naar het tussenbestaan te maken om enkele vragen beantwoord te krijgen.

Als er geen procestherapie aan voorafgaat, bestaat een spirituele regressie eigenlijk uit twee  à drie sessies, afhankelijk van hoeveel therapeutisch werk je elders al hebt gedaan en hoe makkelijk/diep je in trance gaat.
Allereerst ontvang je van mij enkele vragen per mail over de inhoudelijke kant van de sessie; dan is er de intake met een oefening in het huidige leven om in trance te gaan. Afhankelijk van hoe dit gaat is er al dan niet een tweede ‘oefensessie’ nodig.
Vervolgens is er de ‘echte’ spirituele regressie van drie tot vijf uur, waarbij je via een vorig leven door de dood naar het tussenbestaan wordt begeleid.