Marianne Zwaneveld Reïncarnatietherapeut

Wanneer RRT?

Met regressie- reïncarnatietherapie kun je een groot scala aan problemen en klachten aanpakken. Dit kunnen problemen zijn op mentaal, emotioneel of lichamelijk gebied of een combinatie daarvan. Ook vragen op het gebied van zingeving kunnen beantwoord worden. Enkele voorbeelden:

  • psychische problemen

zoals relatieproblemen, seksuele problemen, vruchtbaarheidsproblemen, problemen op het werk, angsten, fobieën, rouwverwerking of verwerking van traumatische situaties zoals een (auto-)ongeluk, (seksuele) mishandeling

  • psychosomatische problemen

zoals stress in combinatie met maagpijnen, depressies of overspannen zijn in combinatie met hevige vermoeidheid

  • lichamelijke klachten

zoals spijsverterings- en stofwisselingsproblemen, problemen met de motoriek, migraine en andere hoofdpijnen, menstruatie- en baarmoederproblemen, astma, allergieën, impotentie

  • chronische en levensbedreigende ziekten

Bij auto-immuunziekten, reuma, multiple sclerose, hartklachten of kanker kan regressie- en reïncarnatietherapie een verlichtende werking hebben, inzicht geven in het waarom en zo de kwaliteit van leven verbeteren. Mensen met levensbedreigende ziekten die zoeken naar zingeving en kracht om zich volledig te kunnen inzetten voor hun genezingsproces kunnen met RRT erg geholpen worden.

  • innerlijke groei, bewustwording en zingeving

Aan dit proces kan RRT veel bijdragen. Op vragen als ‘Waar doe ik het allemaal voor?’ ‘Past deze baan in mijn zielsontwikkeling?’ ‘Wat is mijn levensdoel?’ kan regressie- en reïncarnatietherapie je helpen een antwoord te formuleren.