Marianne Zwaneveld Reïncarnatietherapeut

Ervaringen van cliënten

Het was best een indrukwekkende ervaring bij Marianne. Ze leidde me met vaste hand door belangrijke kinderervaringen. Ik was emotioneel, maar had er vertrouwen in dat het goed zou komen! JC

———————————————————

Je bent voor mij heel belangrijk geweest om een heftige gebeurtenis in mijn leven en ‘andere’ levens te verwerken en inzichten te krijgen en daarvoor ben ik je heel erg dankbaar. SB

——————————————————–

De manier waarop je meedenkt, tips/adviezen geeft, vind ik heel fijn. En ook hoe serieus je mij en mijn andere levens neemt. NK

———————————————————

De sessies die ik gehad heb zijn werkelijk fantastisch. Ik heb ze altijd als zeer prettig ervaren en het heeft mij ook ontzettend goed geholpen. Ik vind de werkwijze ook enorm fijn en prettig; het was ook heerlijk om te weten dat ik geholpen werd op zo’n fijne en liefdevolle manier. Fantastisch! DH

———————————————————

Ik voel me momenteel in balans en heb het gevoel dat de zaken waar ik met jouw hulp aan gewerkt heb, sterk verbeterd zijn. Ik ben je heel erg dankbaar.” NH

———————————————————-

Inmiddels heb ik drie sessies bij Marianne meegemaakt en wat een bijzondere manier om jezelf op deze wijze in een andere dimensie beter te leren kennen. Vooral de laatste sessie heeft erg veel indruk op mij gemaakt en was verhelderend over wie ik ben en wat ik te leren heb. Deze (4 uur durende…!) sessie heeft mij een breder inzicht gegeven in enkele, tot nu toe, onverklaarbare ontmoetingen tijdens mijn huidige leven. Dit heeft mij enorm veel rust gegeven. Eigenlijk spreek ik hier liever over berusting omdat ik ben gaan inzien dat ik ook van mijn ‘fouten’ dingen heb mogen leren. De wijze waarop Marianne mij steeds weer terug bracht naar de kern van mijn zoektocht heb ik als uiterst confronterend maar gelijktijdig verrijkend ervaren. Daarnaast is Marianne gewoon een prachtig mens met een bijzondere gave. Fijn dat je op mij pad bent gekomen! Warme groet, PT

———————————————————–

De sessies bij jou hebben de deur geopend naar mooie verdere ontwikkelingen.

Warme groet! S.

————————————————————
Onlangs ben ik bij jou geweest, de eerste afspraak voor een intake en de week erna regressietherapie.  Je vertelde mij toen ik wegging dat ik het even de tijd moest geven omdat het energetisch ook nog zou door werken. Dit heeft absoluut nog zo gewerkt, ik voel mij veel sterker dan voorheen. Ik ben tot mijn grote verbazing in staat om emotioneel voor mijzelf te zorgen en op te komen voor mezelf. Het gaat mij zelfs makkelijk af om te zeggen “dit doe ik niet” omdat het niet goed voor mij is. Wel kan ik nog heel erg huilen maar dat is natuurlijk alleen maar goed, misschien duurt het nog heel lang voordat ik  alles eruit gehuild hebt.  Ik ben heel blij dat ik bij je ben geweest en weer verder kan.  Diks
—————————————————————
Na slechts zes sessies voel ik me bevrijd van een zware last. Ik heb weer energie en voel me optimistischer. Marianne is geduldig, deskundig en heeft een prettige balans tussen persoonlijk en professioneel. Ze staat met haar voeten op de grond en werkt doelgericht waardoor je aan het eind van een sessie helder hebt welke resultaten je hebt behaald. Ik zag er aanvankelijk tegenop en de sessies waren soms best intensief. En wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Mijn dank is groot, Marianne.   (W.S.)
—————————————————————
Ik merk dat de afgelopen geboortesessie veel impact heeft gehad. Er is een wezenlijk gevoel in mij ontstaan dat ik er echt mag zijn.

Dit uit zich heel praktisch in het feit dat ik veel krachtiger en makkelijker over mezelf kan schrijven op mijn website of me uit kan spreken, en ik voel me weer meer verbonden met het christus-bewustzijn. Afgelopen sessie heeft weer veel losgemaakt en ruimte gecreëerd bij mij. Zo fijn. Na de laatste sessie komt telkens onderdrukte herinnering/verdriet uit mijn jeugd m.b.t. mijn moeder in dit leven omhoog. Fijn om allemaal los te laten. M.

—————————————————————-

Ik heb de sessies bij Marianne als prettig en bijzonder effectief ervaren. Waar ik al tien jaar mee liep te ‘strugglen’ heb ik middels een paar sessies kunnen oplossen. Daarna gewoon geen last meer van gehad. Echt bijzonder! Ik heb haar manier van werken als heel prettig ervaren. Haar begeleiding is heel persoonlijk en warm, waardoor je je snel op je gemak voelt, maar ook heel kundig en zorgvuldig. Na een sessie per probleem was het ook echt opgelost, opgeruimd. Heel fijn en wat een ruimte en vrijheid geeft dit! Maarten

—————————————————————–

Marianne, het was een ongelofelijke ervaring om samen met jou de Spirituele Regressie te doen. In eerste instantie had ik niet echt het gevoel dat ik makkelijk in trance zou komen, maar door jouw begeleiding lukte dat toch snel en in de derde sessie heb ik een volledige beleving in het tussenbestaan gehad die een zeer grote positieve indruk op mij gemaakt heeft. Door deze beleving zijn bepaalde karaktereigenschappen van mij veel duidelijker geworden en het is daarnaast heel bijzonder om een “vorig” leven mee te maken en de “zachte” overgang van Aards leven naar Geestelijk leven, of te wel het sterven zelf. Uit deze sessies heb ik duidelijk meegekregen dat het levenspad dat ik nu “bewandel” het juiste is. Door jouw aandacht en deskundigheid op dit gebied heb jij als persoon ook een warme indruk op mij gemaakt, heel fijn dat ik je heb leren kennen. Theo

——————————————————————-

Ik voel sinds de regressie alsof ik eindelijk mezelf terug heb gevonden. Ik voel me gewoon gelukkig en verlost van dat neerslachtige depressieve gevoel. Inmiddels ben ik ook al gedeeltelijk aan het werk. Ik vond het erg moeilijk om terug te gaan, maar het gaat goed en het lijkt wel alsof iedereen gewoon normaal is/doet. Althans, ik heb minder last van mijn hoge sensitiviteit. En als ik wat voel dan laat ik het langs me heen gaan. Ik bekijk alles en iedereen met heel veel liefde en mededogen. Uiteindelijk willen wij toch allemaal het zelfde ? Ik heb ook geaccepteerd dat ik ‘anders’ ben en altijd opval zonder dat ik dat wil. Dus ik besteed er dan geen aandacht aan. Dat is niet altijd even makkelijk. Verder richt ik me op de toekomst en ook op het nu. Ben op zoek naar een leukere baan voor mezelf en ben veel aan het sporten. En ben gestart met yoga. Dat doet me ook erg goed. Ik heb besloten om mijn lang uitgestelde spirituele reis ook dit jaar te gaan maken. Nargish

——————————————————————–

Het was een zwaar jaar voor mij. Ik zat vast, in mezelf. Ik had een blokkade! Een blokkade zo aanwezig en intens voelbaar, het was pijn. Hoe moest ik dit oplossen? Zonder verwachtingen ging ik naar je sessies toe, het maakte me in het begin erg moe. Het waren heftige stappen die opgelost moesten worden. Maar halverwege 2012 gebeurde het: een deur ging open en toen nog een, en toen nog een! Soms hele grote deuren en soms hele kleine, subtiele deuren. Blij werd ik ervan. Nu ben ik drie maanden verder na de laatste sessie en nog steeds gebeuren er kleine, maar o zo belangrijke wondertjes. Ik voel me niet meer vast! Ik voel me bevrijd, ik denk positief, ik bruis in mijn hart en ben vol energie. Ik lach vanuit mijn hart en ben onbegrensd in mijn denken. Ik ben vol met liefde. En ik voel me dansen in mijn hart! S.D.

———————————————————————-

Door mijn leven heen heb ik verschillende therapieën gevolgd. Van de psychiater tot psychotherapeut, maar ik bleef kwakkelen met mijn gemoedstoestand. Gelukkig heb ik nooit de hoop opgegeven, en uiteindelijk kwam ik bij Marianne terecht. Had ik dat maar eerder geweten, want wat een fijn mens is ze! Mijn gevoelens zijn gestabiliseerd en ik heb veel meer vrede en rust in en met mezelf. Ook hebben we blokkades kunnen oplossen. Het verrassende is ook dat soms niet mijn problemen werden opgelost door middel van trance, maar dat ook de gesprekken met Marianne mijn manier van denken en doen veranderden in positieve zin. Ik dacht altijd van mezelf dat ik met een heel breed gezichtsveld de wereld in keek, maar Marianne heeft me dingen geleerd die voor mij echte eye-openers waren. De sessies waarbij je in trance wordt gebracht kunnen zwaar zijn, maar ze zijn sowieso interessant, en je moet je bedenken dat ze je echt zullen helpen!  Bianca.

—————————————————————-

Sinds de geboortesessie voel ik een nieuwe stevige basis in mijzelf en is mijn zelfbewustzijn groter geworden. Ik ben hier erg blij mee. A.

—————————————————————-

Ik heb in totaal zo’n zes sessies gehad bij Marianne, vooraf gegaan door een lang intakegesprek. Dit gesprek alleen al vond ik erg verhelderend. Zonder ‘de schuld’ bij iemand neer te leggen werd duidelijk dat er generaties lang een aantal familiepatronen zijn, die ook nog in mijn leven doorwerken. Positief vond ik verder, dat vanaf het begin de richting bepaald werd door de vraag wat ik wil, en hoe dat er dat dan uitziet, en hoe dat zou voelen. Van daaruit ging het dan telkens naar een sessie. Ik herinner me dat ik in het begin binnenkwam met een sterk gevoel alsof ik een strak aangetrokken riem droeg rond mijn middel. En die spanning was eigenlijk nooit weg, maar eigenlijk iets waar ik mee had leren leven. Tot mijn verrassing was al aan het einde van een sessie ‘de riem’ weg, door te kijken/benoemen naar wat ik allemaal voor gebeurtenissen en emoties uit mijn vroege jeugd had opgeslagen in dit gebied.

Twee van de zes sessies waren ‘vorige leven’-sessies, en tot mijn vreugde ging het bij beide sessies om ‘gewone’ levens. Beide sessies hebben enkele belangrijke inzichten opgeleverd. Heel voelbaar was beide keren dat energie uit een vorig leven ook nu nog werkzaam kan zijn. Zoals gezegd, waren het geen van twee keren dramatisch verlopen levens, maar ik had er wel ideeën aan overgehouden over hoe ik nu dien om te gaan met mijn leven. De ene keer was een belangrijk idee ‘Ik ben zelfstandig en sterk; als dat niet meer kan, trek ik mij terug’, de andere keer ‘Zonder gelukkig huwelijk is mijn leven niets waard’, ook al bleek uit alles dat ook het gedeelte van dat leven, dat als weduwe geleefd was, zeer de moeite waard was geweest.

Het zijn inzichten die ook op een andere manier te verkrijgen zijn, maar bijzonder vond ik dat ik me pas realiseerde hoe diep deze ideeën in mij zaten, toen ik op deze, bijna verhalende manier, contact kreeg met de vorige levens. Zeker het laatste leven was voor mij een ‘aha-Erlebnis’. Dat je als moderne, en ja, sterke, vrouw toch kunt denken….. Ik tel in ieder geval vaker mijn zegeningen.   Maria

———————————————————————–

In mijn strijd tegen een aantal vervelende angsten en onzekerheden kwam ik bij Marianne terecht. Hoewel ik aanvankelijk sceptisch was merkte ik op een gegeven moment dat ik door de gesprekken en ervaringen in de sessies op een heel nieuwe manier naar mijn problemen kon kijken.
Een voorbeeld: al sinds mijn jeugd was het voor mij heel moeilijk om in gezelschap, bijv.  in een restaurant, te eten. Steeds weer werd ik overvallen door een aan paniek grenzende angst. In de sessies die wij hieraan wijdden kwam een leven naar voren waarin dergelijke situaties voor mij in het teken stonden van verborgen identiteit, geheimhouding en verraad. De gebeurtenissen in dat leven waren zó intens en verdrietig dat ze mij een totaal onverwachte verklaring gaven voor mijn gevoelens in het ‘nu’. De verwerking  van die ervaringen heeft mij ontzettend geholpen in het loslaten van mijn eetangst. Ik hoef mij niet langer te verbergen.
Wat ik prettig vond was het feit dat het op dat moment niet echt belangrijk was of ik e.e.a. ook werkelijk als ‘vorig leven’ kon accepteren. Het was de ontdekking van iets heel wezenlijks in mijzelf waardoor mijn  grenzen zijn verlegd en mijn blik is verruimd.      Roan

———————————————————————–

Hoi Marianne. Ik had vandaag mijn beoordelingsgesprek met mijn manager. Ik had me voorbereid op een heftig gesprek en zeker niet zo positief. Maar tot mijn verbazing ging het gesprek zo goed en professioneel dat ik weinig eigen dingen moest toevoegen om hem ervan te overtuigen dat sommige dingen niet zijn zoals hij denkt. Sommige dingen waren niet oke , maar ik hoefde van mezelf er niet tegenin te gaan. En de dingen die hij noemde waren wel terecht. Het was voor ‘t eerst dat ik dacht: jeetje, eindelijk een gesprek met concrete dingen, iets waar ik wat mee kan :=) en mijn contract wordt ook nog omgezet in een contract voor onbepaalde tijd 😀 ik ben er zooo blij mee. Dank zij jouw hulp is me dit zo vlekkeloos afgegaan…. Volgende keer hebben we dus een feestje  😀 Tot gauw!        Groetjes, A.S.

———————————————————————–

Ik merk allerlei kleinere en grotere dingen op, na de sessie van vrijdag. Eentje wil ik je vertellen: hoe in een heel klein ding, voor mijn gevoel, iets heel groots kan zitten. Gisterochtend scheen de zon, en dan eet ik graag buiten. Na een tijdje merkte ik dat ik op blote voeten op het terras en door de tuin liep (dat doe ik nooit, ik zou absoluut iets aan mijn voeten doen, en bij het eerste stapje naar buiten al opmerken en teruggaan). Zonder er over na te denken had ik bij de tuindeur mijn schoenen uitgedaan, en was op blote voeten naar buiten gelopen. Heel onbekommerd:-) .

En trouwens, ik deed vanochtend mijn yoga oefeningetjes. Mijn linkerarm naar boven strekken, en b.v. boven  mijn hoofd op de grond laten rusten gaat eigenlijk nooit, is ook pijnlijk. Plof viel mijn arm, pijnloos en wel op de grond, net zo makkelijk als mijn rechterarm, nou ja…

en na een Voorouderregressie:

Ach, het gaat mij niet eens om wie wat wel of niet gedaan heeft, of geweten heeft, maar toen ik naar huis reed voelde ik ineens hoe ik altijd diep heb gevoeld dat er iets onnoemlijk verkeerd was, maar natuurlijk geen idee wat het dan was. Het onbekende was na de sessie ineens bekend, en ik kan je de opluchting die ik de afgelopen dagen voel, nauwelijks beschrijven.

Ik sta nog steeds versteld hoe dit allemaal is gebeurd. Het voelt als een cadeau, wat ik vooral kan ontvangen omdat ik door mijn vakantie veel rust en ruimte voel, en nergens mee bezig hoef te zijn. De belangrijkste thema’s in mijn leven dienen zich gewoon spontaan aan, en ik doe telkens wat ik kan. Overigens, de vorige twee behandelingen werken ook nog erg fijn door, en krijgen zo langzaam hun beslag.        Michelle van L. :-)

———————————————————————–

Vlak na de spirituele regressie bij jou is er iets totaal veranderd. Ik voel me steviger, zekerder en ik weet beter wat ik wil. Dat ik nou toch zo’n hulp kreeg bij het leren vertrouwen!! En het bootje zie ik ook niet meer. Nog wel de ruimte waarin het donker was, en die ruimte is nog steeds licht en ruim en warm!!. Ik ga er af en toe op bezoek. Een week later zag en voelde ik mijn bekkenbodem als een schaal die mij draagt. Dat maakte ook een totale verandering op een deel van mij. En afgelopen week in de kerk zag ik zoveel liefde naar mezelf, en zoveel vertrouwen in mezelf!! Ik vond het een beetje beschamend, maar ik straalde ook van oor tot oor. En ik vond de hoeveelheid liefde zo groot dat ik er ook wat huiverig voor was. Wat een ervaring!!. Oma en neefje zijn niet meer geweest, dat voelt goed en betrouwbaar.        Anneke

———————————————————————-

Na een sessie voor een meisje van 1,5 jaar via haar moeder:
Mijn dochtertje lijkt zoveel rustiger. In de nacht wordt ze weliswaar nog wakker maar ze is niet meer overstuur en slaapt gemakkelijk zelf weer in. In de ochtend is ze vrolijk en overlaadt mij met knuffels en kusjes…. terwijl ze voorheen toch van slag was bij het wakker worden. Ik heb geen driftbui meer gezien! Wel haar sterke willetje! Maar dat is iets anders. Qua speelgoed en zelf spelen heb ik alles neergezet voor iets oudere kindjes zoals jij aanraadde en daar vermaakt ze zich mee. Erg bedankt, ook namens mijn dochtertje. N.