Marianne Zwaneveld Reïncarnatietherapeut

Direct contact

Adres
Marianne Zwaneveld
Woodrow Wilsonlaan 10
2285 CE Rijswijk (ZH)
06 – 33902915
Je kunt me telefonisch het best bereiken tussen 17.00 en 19.00 uur
E-mail: info@mariannezwaneveld.nl

Routebeschrijving
Voor een routebeschrijving naar mijn praktijk, die ligt op de grens tussen Den Haag en Rijswijk, kun je op internet terecht bij diverse routeplanners, zoals www.anwb.nl. Ook kun je onderstaande beschrijvingen gebruiken.

Hoe vind je mij per auto vanuit richting Utrecht en Amsterdam?
Vanaf het Prins Clausplein houd je op de A4 de borden Den Haag-Zuid aan en verlaat deze weg via afrit 11: Delft/Rijswijk. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf naar Rijswijk. Op het derde grote kruispunt (pal na winkelcentrum In de Bogaard) sla je linksaf: Generaal Spoorlaan. Na ca. 300 m. sla je voor een hoge flat rechtsaf: John F Kennedylaan; vervolgens tweede straat links en tweede straat rechts: Woodrow Wilsonlaan; nr. 10 is aan de rechterkant van de straat.

Hoe vind je mij per auto vanuit  richting Rotterdam?
Neem op de A13 afslag 7 naar Rijswijk en volg vanaf daar de borden Den Haag-Zuid. Dan kom je op de A4, waar je afslag 11 neemt richting Delft/Rijswijk. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf naar Rijswijk. Op het derde grote kruispunt (pal na het winkelcentrum In de Bogaard) sla je linksaf: Generaal Spoorlaan. Na ca. 300 m. sla je voor een hoge flat rechtsaf: John F Kennedylaan; vervolgens tweede straat links en tweede straat rechts: Woodrow Wilsonlaan; nr. 10 is aan de rechterkant van de straat.

Hoe vind je mij per openbaar vervoer vanuit richting Rotterdam?
Neem de stoptrein naar Rijswijk; volg op het station uitgang Churchillplein. Stap op bus 23 (richting Kijkduin) naar halte De Schilp. Reken voor deze busrit ca. 10 minuten. Loop iets terug naar de rotonde en sla daar linksaf: Franklin D. Rooseveltlaan. De tweede straat rechts is de Woodrow Wilsonlaan; nr. 10 is aan de linkerkant.

Hoe vind je mij per openbaar vervoer vanuit richting Amsterdam?
Neem de trein naar Den Haag HS ; daarna kun je twee dingen doen:

1.  stap over op de stoptrein naar Rijswijk. Volg op het station uitgang Churchillplein. Stap op bus 23 (richting Kijkduin) naar halte De Schilp. Reken voor deze busrit ca. 10 minuten. Loop iets terug naar de rotonde en sla daar linksaf: Franklin D. Rooseveltlaan. De tweede straat rechts is de Woodrow Wilsonlaan; nr. 10 is aan de linkerkant.

2. neem bus 22 richting Kijkduin en stap uit bij halte De Schilp (neem voor deze rit ca. 30 minuten). Loop terug naar de rotonde en sla daar rechtsaf: Franklin D. Rooseveltlaan. De tweede straat rechts is de Woodrow Wilsonlaan; nr. 10 is aan de linkerkant.

Hoe vind je mij per openbaar vervoer vanuit Utrecht?
Neem de stoptrein naar Voorburg en vanaf daar bus 23 (richting Kijkduin) naar halte De Schilp. Reken voor deze busrit ca. 25 minuten. Loop iets terug naar de rotonde en sla daar linksaf: Franklin D. Rooseveltlaan. De tweede straat rechts is de Woodrow Wilsonlaan; nr. 10 is aan de linkerkant.